Despre noi

Hmm, ce fain ar fi sa vina cineva sa imi repare bicicleta acasa…  sau la munca.

Acum exista cineva!

Sir Fixalot

Ne mandrim sa iti putem aduce un Mobile Bike Shop la usa si sa eliminam bataia de cap si timpul pierdut pe drum atunci cand apelezi la un service obisnuit.

Nu ai chef sa iti repari bicicleta dupa o iesire? Nu ai timp, instrumente sau know-how pentru a o pastra in cea mai buna conditie?

Noi avem toate astea si ajungem exact unde esti tu la ora stabilita: acasa, la birou sau pur si simplu la terasa unde te bucuri de o bere alaturi de prietenii tai.

Vei avea parte de reparatii personalizate, greu de obtinut intr-un service obisnuit, unde de cele mai multe ori nu vei vedea persoana care iti repara bicicleta.

Deci, fa-ti booking online acum sau da-ne un telefon!

Venim cu drag in orice sector din Bucuresti si in localitatile din judetul Ilfov pe o raza de 20 km.

7680

Ore lucrate

548

Cani de cafea

182

Clienti fericiti

9750

Kilometri parcursi

Programe Corporate

Credem in puterea fiecarui om de a transforma orasul in care traieste, prin alegerile pe care le face.

Pentru noi ‘every day is a bike to work day’, de aceea dorim sa cunoastem cat multe companii cu sediul in Bucuresti si judetul Ilfov care isi incurajeaza angajatii sa aleaga bicicleta ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

Sir Fixalot – primul Mobile Bike Shop din Bucuresti – va ofera posibilitatea de a rezerva o perioada de timp in care van-ul va fi la dispozitia angajatilor dvs. Oferim cu drag sfaturi si asistenta tehnica – service-uri complete sau reglaje personalizate – chiar la sediul companiei dvs.

Pentru detalii legate de Programele Corporate ne puteti contacta la booking@sirfixalot.ro

Come join us!